Raskaan kaluston huolto

Parasta huoltoa raskaalle kalustolle

Olemme osa koko maan kattavaa Truck Partner ketjua. Ketjuun kuuluvat tarkasti valitut korjaamot ympäri Suomea. Ymmärrämme että kalustosi tuottaa vain tien päällä ollessaan – ei korjaamossa eikä tien penkalla. Siksi käytämme koko osaamisemme saadaksemme kalustosi nopeasti ja luotettavasti takaisin tien päälle!

Mitä autosi tarvitsee?

Huollot – Korjaukset – Katsastukset – Varaosat

Korjaamopalvelut

Korjaamme raskasta kalustoa merkistä riippumatta, aina ammattitaidolla ja laadukkain varaosin. Korjaamme kalustosi puskurista puskuriin, olipa sitten kyseesä kuorma-auto tai linja-auto.

Katsastukset

Teemme autollesi jarrulaskelmat, diesel päästömittaukset, piirturien tarkistukset sekä nopeudenrajoittimen tarkistukset. Lisäksi katsastamme autosi omissa tiloissamme.

Määräaikaishuollot

Onko autosi määräaikaishuollon aika? Tuo autosi meille! Käytämme huoltojen yhteydessä MAHLE suodattimia ja SHELLin laadukkaita öljyjä.

Huolto-auto

Tarvittaessa tuomme avun tien päälle hyvin varustetulla huolto-autollamme.

Varaosat

Saat myymälästämmme osat myös omiin huolto ja korjaustarpeisiisi. Varastoimme kattavasti osat merkistä ja mallista riippumatta ja jos osaa ei löydy hyllystä, saamme sen hankittua nopeasti erittäin laajan kansainvälisen toimittajaverkkomme kautta.

Jarrutyöt

Olemme jarruluvin varustettu korjaamo, joten korjaamme luotettavasti raskaan kaluston jarrujärjestelmät merkkiin kuin merkkiin.

Tutustu tarkemmin Salon rekkahuollon palveluihin

Ota yhteyttä

Onnin Auto Oy

Raitalankatu 18,
24260 Salo

Myymälä avoinna: 08.00-16.00
Korjaamo avoinna: 07.00-17.00

Myynti: 02 7211 851
Töiden vastaanotto: 02 7211 852
Vaihde: +358 10 281 7000

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää