Leverantörer

Det brasilianska företaget Fras-le som grundades år 1954 är en av världens ledande tillverkare av friktionsmaterial. I bolagets egna laboratorier utvecklas, undersöks och förädlas hela tiden nya material för att kunna tillverka ännu bättre och högklassigare produkter.

 

Över 30 års erfarenhet har gjort Sabo-stötdämpare till de mest uppskattade stötdämparna bland yrkesfolk. Fabriken i Toscana tillverkar och distribuerar ett komplett sortiment med stötdämparmodeller som passar alla märken. Sabo tillverkar även luftfjädrar som passar perfekt ihop med stötdämparna.

 

Euroricambi tillverkar reservdelar till växellådor och differentialväxlar på bussar och lastbilar i sina sju fabriker i Italien. Företaget har över 9 000 produkter i lager. Företaget har verksamhet i över 90 länder och cirka 400 anställda.

 

Tyska Mahle erbjuder ett unikt kunnande inom bil- och motorindustrin och tillverkar bl.a. filter-, el- och värmeproduktionssystem. Mahle är även världens största förstamonteringstillverkare av motordelar. Företaget satsar mycket på forskning och produktutveckling. Det utvecklar hela tiden nya produkter, men uppdaterar även nuvarande motormodeller.

 

Ruspa tillverkar hållbara produkter till bussar samt till olika industriella fordon. I sortimentet ingår högklassiga produkter, allt från navkapslar till olika tillbehör. Ruspa är känd på marknaden för sin innovationsförmåga samt för sina hållbara produkter.

 

Yeni Arçek Water Pumps Co. Ltd är ett företag som redan funnits 30 år i branschen. Waspo är företagets nya varumärke. I Waspos breda sortiment ingår vattenpumpar till de flesta bilmärken och modeller. Waspo-vattenpumpar tillverkas endast av förstklassiga råvaror. Företaget är känt inom branschen för att vara en pålitlig leverantör.

 

Hammer tillverkar kopplingar enligt internationella standarder till medeltunga och tunga fordon med respekt för miljön. Företaget är känt för sina förstklassiga och hållbara produkter och för sin kundservice.

 

Premiparts som framför allt testar sina produkter under nordiska förhållanden tillverkar högklassiga delar till tunga lastbilar och bussar. Tillgången på företagets förstklassiga produkter är utmärkt och företaget erbjuder snabba leveranser. Framtagen för nordiska förhållanden.