Toimittajat

Vuonna 1954 perustettu brasilialainen Fras-le on yksi maailman johtavista kitkamateriaalien valmistajista. Yhtiön omissa laboratorioissa kehitetään, tutkitaan ja jalostetaan jatkuvasti uusia materiaaleja entistä parempien ja laadukkaampien tuotteiden valmistamiseksi.

 

Yli 30:n vuoden kokemus on tehnyt Sabo-iskunvaimentimista ammattilaisten eniten arvostamia. Toscanassa sijaitseva tehdas tuottaa ja jakelee täyden valikoiman kokoelman kaikkiin merkkeihin sopivia iskunvaimenninmalleja. Sabo valmistaa myös iskunvaimentimiensa kanssa saumattomasti yhteensopivat ilmajouset.

 

Euroricambi valmistaa seitsemässä tehtaassaan Italiassa varaosia linja- ja kuorma-autojen vaihteistohin ja periin. Varastossa on saatavilla yli 9 000 tuotetta; yritys toimii yli 90 maassa noin 400 työntekijän voimin.

 

Saksalainen Mahle tarjoaa ainutlaatuista osaamista auto- ja moottoriteollisuudessa tuottaen mm. moottoreiden suodatus-, sähkö-, ja lämmöntuottojärjestelmiä. Mahle on myös maailman suurin moottorinosien ensiasennusvalmistaja. Yritys panostaa vahvasti tutkimukseen  ja tuotekehitykseen: se kehittää jatkuvasti uusia tuotteita, mutta myös nykyisiä moottorimalleja päivitetään.

 

Ruspa valmistaa kestäviä tuotteita linja-autoihin sekä erilaisiin teollisiin ajoneuvoihin, valikoimista löytyy laadukkaita tuotteita pölykapseleista erilaisiin lisälaitteisiin. Ruspa tunnetaan markkinoilla innovaatiokyvystään sekä tuotteidensa kestävyydestä.

 

Waspo on jo 30 vuotta alalla toimineen Yeni Arçek Water Pumps Co. Ltd.:n uusi tuotemerkki. Laajasta valikoimasta löytyy vesipumppuja moneen useimpiin automerkkeihin ja malleihin. Waspo-vesipumput valmistetaan vain korkealaatuisista raaka-aineista, yritys tunnetaan alalla luotettavana toimijana.

 

Hammer valmistaa kansainvälisten standardien mukaisia  kytkimiä keskiraskaan- ja raskaankaluston kulkuneuvoille, ympäristöä kunnioittaen. Yritys tunnetaan tasokkaista ja kestävistä tuotteistaan sekä asiakaspalvelustaan.

 

Hadley - Maailman kuuluisimmat torvet

Hadley valmistaa kenties maailman kuuluisimmat torvet ja torvitarvikkeet. Nyt saat ne Onnin Autosta tehtaan virallisena edustajana. Made in USA

 

Erityisesti pohjoismaisissa olosuhteissa tuotteensa testaava Premiparts valmistaa korkealaatuisia raskaiden kuorma-autojen ja bussien osia. Yrityksen korkealaatuisilla tuotteilla on erinomainen saatavuus ja nopea toimitus. Suunniteltu pohjoisiin oloihin.